Erikoisosaaminen

Erikoisosaamistamme on VAG-konsernin autot, jakohihnan vaihdot sekä turbojen korjaukset ja vaihdot.

Korjaamollamme on laaja erikoisosaaminen, mm. VAG-konsernin autot ja jakohihnanvaihdot. Olemme erikoistuneet myös turbojen huoltoon ja vaihtamiseen.

Korjaamollamme on laaja erikoisosaaminen

Nykyaikanen auton moottori on insinöörityön taidonnäyte, joka vaatii laajaa osaamista. Korjaamme sekä bensiini- että dieselmoottorit ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella; yrityksemme on palvellut asiakkaitaan samassa paikassa vuodesta 1999.

Jakohihnanvaihdot

Teemme myös jakohihnanvaihdot kaikkiin automerkkeihin. Jakohihnan vaihdot ovat ehdotonta erikoisosaamistamme. Jakopään huolto-ohjelman mukainen huolto on edellytys autosi moottorin moitteettomalle toiminnalle sekä pienentää moottorivaurion riskiä. Jakohihnan pettäessä moottorivaurio on suuri ja sen korjaaminen on kallista. Varmistathan, että autosi on huollettu säännöllisesti huolto-ohjelman mukaisesti. Näin autosi varmistat autosi takuun, moitteettoman toiminnan sekä edesautat jälleenmyyntiarvon säilymistä!

Huollamme kaikki automerkit, myös hybridiautot, tehtaiden ohjeiden mukaisesti, jolloin autosi takuu säilyy.

Erikoisosaamisena VAG-konsernin autot

Teemme määräaikaishuollot ja korjaukset VAG-konsernin autoihin nopeasti, huolellisesti ja ammattitaidolla. Olemme erikoistuneet huoltamaan ja korjaamaan VAG-konsernin autot (Audi, Seat, Skoda ja Volkswagen). Meiltä löytyy alan uusimmat diagnosointilaitteet kaikille autoille. Käytämme autoihin alkuperäislaatuisia varaosia ja tarvittaessa merkkikohtaisia alkuperäisosia. Meillä on monen vuoden kokemus VAG-konsernin autoista ja meillä on VAG-erikoistyökalut ja diagnostiikkalaitteet.

Turbojen vaihdot ja korjaukset

Auton turboahdinta tulee ajoittain huoltaa tai vaihtaa, jotta sen tehokkuus ja toiminta pysyy hyvänä. Olemme erikoistuneet turbojen vaihtoon ja korjauksiin, kysy tarjouspyyntö

Toteutus: IAM