Huollamme kaikki automerkit ja mallit

Tule käymään tai soita ja kysy huoltotarjous sinun autoosi. Meidän täytyy tietää autostasi vain rekisterinumero. Voit myös täyttää tarjouspyyntölomakkeen sivuillamme.

Korjaamollamme on laaja erikoisosaaminen, mm. VAG-konsernin autot ja jakohihnanvaihdot. Olemme erikoistuneet myös turbojen huoltoon ja vaihtamiseen.

Teemme määräaikaishuollot ja korjaukset VAG-konsernin autoihin nopeasti, huolellisesti ja ammattitaidolla. Olemme erikoistuneet huoltamaan ja korjaamaan VAG-konsernin autot (Audi, Seat, Skoda ja Volkswagen).

Automax on toiminut vuodesta 1999. Kuulumme Autoasi -ketjuun ja olemme Bosch Injection Systems-sertifioitu yritys. Käytämme alkuperäisiä ja laadukkaita alkuperäisvastaavia varaosia. Tuodessasi autosi meille voit siis olla varma, että käytetyt osat ovat laadukkaita ja autosi takuu säilyy ennallaan.

Kunnolla toimiva ilmastointi lisää mukavuutta ja parantaa ajoturvallisuutta.

Automaxissa vaihdamme autosi jakohihnan nopeasti automerkistä ja mallista riippumatta - jakohihnan vaihto on erikoisosaamistamme!

Kauttamme hoituu Webasto ja Ebersprächer lämmittimien sekä Defa-autolämmittimien asennus ja huolto.

Moottorin esilämmitys lisää kylminä päivinä ajomukavuutta ja ennen kaikkea turvallisuutta. Kun ikkunat ovat huurteettomat, on näkyvyys ajoon lähdettäessä hyvä.

Asennamme kaikkiin automerkkeihin lohkolämmittimet ja sisätilanlämmittimet toiveittesi mukaisesti. Esilämmityksen ohjausjärjestelmä ja ajastin ovat tätä päivää lisälämmittimissä - kysy meiltä lisää.

Voit kysyä lisää tai pyytää tarjousta myös yhteystietosivuiltamme löytyvällä lomakkeella.

Toteutus: IAM